Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore

Avinyó, 19 pral. 08002 Barcelona
infoaeef@gmail.com

Tel. 623 422 942

Tornar a la pàgina principal


GR 92
Sender de la Mediterrània


PRESENTACIÓ
El fet d'haver conclós l'itinerari de l'Espiral Catalana en el mes de juliol, després de 10 anys de constància en la seva realització, ens ha creat la necessitat de cercar una alternativa per continuar oferint una activitat interessant als nostres amics i amiges que en tot aquest temps han tingut la voluntat i la paciència de fer-nos costat.

Ës per aquest motiu que hem cregut que seguir l'itinerari del GR 92 era una proposta adequada, engrescadora i amb contingut sòlid i iteressant.

Aquest és un sender emblemàtic en el conjunt de la xarxa Catalana de Senders de la FEEC.
El seu recorreut, de 670 km, representa conèixer quasi tota la façana litoral de Catalunya, ja que en bona part és el camí de Ronda i transcorre per paratges extraordinaris, tant per la costa Brava, la costa Central com per la costa tarragonina.

És important tant pel seu contingut paisatgístic com per l'històric. A més cal tenir en compte que forma part, dins de l'Estat espanyol, del sender europeu E-12.

Recentment se li han fet dues variacions, una a la zona de Vilanova i la Geltrú i l'altra al delta de l'Ebre. I encara n'hi ha una tercera, que està en procés, que el farà passar per la costa des de Blanes a Sitges, sempre amb l'anim d'acostar-lo al màxim a la costa ara que hi ha possibilitats de fer-ho.

Com en el cas de l'Espiral Catalana le sortides seran, en d'un sol dia, totes en dissabte.

A partir del setembre aquesta pàgina deixarà de dir-se "L'Espiral Catalana" per dir-se "GR 92", la trobareu al mateix lloc ja que sols canviarà el seu nom, però no canviarà el seu coordinador, el Jorge Ros.

CALENDARI DE SORTIDES DEL SEGON SEMESTRE DEL 2022

17 de Septiembre:  COLERA - PORT DE LA SELVA    15 km.
22 de Octubre:
PORT DE LA SELVA -  CAP DE CREUS  15 Km.
26 de Noviembre: CAP DE CREUS - CADAQUÉS   11Km.
17 de Diciembre: CADAQUÉS - ROSES   20Km.

PRE-INSCRIPCIONS

Per obtenir una plaça és imprescindible efectuar la pre-inscripció tot trucant, en les dates establertes per a cada sortida, els dilluns, dimecres i divendres feiners de les 18:30
a les 20:30 hores al tel. 623 422 942, Sra. Montserrat.

NORMATIVA

1.- Les sortides estan obertes a tothom amb un mínim d'experiència en excursionisme.
2.- Les places són limitades i s’adjudicaran segons l'ordre d'inscripció.
3.- A totes les sortides cal portar roba i calçat adequat a la muntanya i a l’activitat.
4.- A les excursions, al davant hi haurà una persona de l'organització a la que no es podrà avançar!!!
5.- L'organització es reserva el dret d'alterar la data i/o l'itinerari d'alguna sortida. Les dades que figuren als documents de cada excursió estan subjectes a possibles modificacions, els participants seran informats oportunament en el moment de la pre-inscripció i a través del web: https://aeef-barcelona.org
La plaça solament es considerà reservada quan s’hagi efectuat la pre-inscripció i l’abonament de l’import establer abans del DIVENDRES de la setmana anterior a la sortida, al compte: ES51 0081 0149 97 0001457054 (cal indicar el nom i els cognoms)
6.- En cas de donar-se de baixa desprès del DIMARTS anterior a la sortida i el no presentar-se en el lloc i/o a l'hora de sortida implica la pèrdua de tots els drets i de tota possibilitat de reclamació.
7.- Per a cada una de les sortides es confeccionarà un document per informar dels punts remarcables de l’excursió (pobles, ermites, etc.) que es hi haurà al llarg de l'itinerari.
Degut a la situació sanitària no és possible lliurar-lo a la sortida, per aquest motiu qui el vulgui obtenir ho haurà de fer a través d'aquest web.
8.- Degut a l'actual situació sanitària caldrà respectar escrupulosament les normes establerts per les autoritats sanitàries catalanes.
9.- D'acord amb la normativa vigent, els participants han de estar en possessió de la llicència federativa de la FEEC. Caldrà presentar aquesta llicència a la sortida de l'activitat.
10.- La direcció de la excursió podrà no autoritzar la participació de les persones que el seu equipament o que les seves condicions físiques no es corresponguin als mínims que la excursió requereix.
11.- El sol fet d’inscriure’s a l’activitat significa la plena acceptació d'aquestes normes.

Coordinació de l'activitat: Jordi Ros Tel. 646 299 894, c/e: jorgeros1951@gmail.com     

Sortida 17 de setembre 2022

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida: 
Lloc d'arribada: 
Longitud:                      
Durada:              
Desnivells:
Dificultat: 
Menjars: Esmorzar en ruta, dinar al final de l'excursió. 
                                                                                                                                                            
Recorregut: 


Descripció del recorregut:


Inscripcions: A partir del 2 de setembre, els dilluns, dimecres i divendres feiners de les 18.30 a les 20.30 hores al tel. 623 422 942, Sra. Montserrat.


Socis de l'AEEF amb llicència federativa és de 21 euros.

CAL TENIR EN COMPTE ELS CASOS SEGÜENTS:


Els socis de l’AEEF que no disposin de llicència federativa se’ls haurà de donar d’alta de la llicència temporal de la FEEC, la qual cosa els comportarà un increment de 5 euros a l’import d’inscripció establert de la caminada 21+5 = 28 euros.
Les persones que no són sòcies de l’AEEF i no disposen de la llicència hauran de causar alta a l’AEEF com a socis temporals per tal que l’entitat els pugui tramitar la llicència temporal de la FEEC, això comportarà un increment de la inscripció a la caminada de 5+5= 10 euros, és a dir, hauran de pagar 31 euros.
Les persones que disposen de la llicència federativa però que no són socis de l’AEEF hauran de pagar 5 euros per tal de ser donats d’alta com a socis temporals de l’AEEF, és a dir hauran de pagar 21+5 = 28 euros.
Segons la normativa vigent, els clubs i entitats esportives no podem deixar participar a les nostres activitats a persones que no en siguin sòcies, altrament estem incorrent en una alegalitat perquè es tractaria d’una activitat comercial (que són les agències de viatges) que no ens correspon i per a la qual no estem donats d’alta al registre corresponent.

Ca fer l’ingrés de la inscripció al compte: 0081 0149 97 0001457054, Banc de Sabadell i fer constar el nom i cognoms dels inscrits.